Antena Meniu Search
x

Piteştiul a dat startul operaţiunii "Decoraţiunea de Crăciun"

Toamna nici nu şi-a intrat bine în drepturi, că în unele localităţi din ţară s-a dat startul operaţiunii "Decoraţiunea de Crăciun"! La Piteşti renii, igluurile şi oamenii de zăpadă şi-au ocupat deja locurile în intersecţiile din oraş.

Vezi și

Toamna nici nu şi-a intrat bine în drepturi, că în unele localităţi din ţară s-a dat startul operaţiunii "Decoraţiunea de Crăciun"! La Piteşti renii, igluurile şi oamenii de zăpadă şi-au ocupat deja locurile în intersecţiile din oraş. Iar la Suceava, fulgii de nea şi cortinele de luminiţă au împânzit deja stâlpii de pe marile bulevarde. 

Pornind de la proverbul "iarna faci car şi vara sanie" edilul din Piteşti a autorizat începerea acţiunilor de decorare a oraşului pentru sărbătorile de iarnă. Oamenii de zăpadă şi cortinele cu beculeţe au împânzit oraşul.

Piteştenii nu par surpinşi de graba edililor. Deşi mai sunt 63 de zile până la Crăciun, oamenii se bucură de noile decoraţiuni. Şi la Suceava operaţiunea "luminiţele de iarmă" este în plină desfăşurare.

Kilometri de decoraţiuni sunt atent montate pe stâlpii din oraş. Angajaţii direcţiei generale a domeniului public au o explicaţie. Entuziasmul autorităţilor nu este, însă, împărtăşit de toţi localnici.

Luminiţele din Suceava vor fi aprinse pe 28 noiembrie, cu ocazia zilei Bucovinei. De stins, se vor stinge abia la sfârşitul lunii ianuarie, după sărbătorile de iarnă pe rit vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Piteştiul a dat startul operaţiunii "Decoraţiunea de Crăciun"