Antena Meniu Search
x

În Mamaia ar putea răsări hoteluri ca în Miami sau Dubai

Mamaia are deja clienţi dispuşi să dea pe o sticlă de şampanie cât dau alţii pe o garsonieră. Devenită un pol al turiştilor cu dare de mână, staţiunea a intrat deja în vizorul marilor investitori. Milioane de euro ar urma să curgă aici pentru construirea unor hoteluri similare cu cele din Miami sau Dubai.

de Redactia Observator

la 13.07.2020, 17:44

Vezi și
  • În Mamaia se vor construi hoteluri de lux
  • Conceptul, implementat în Miami și Dubai

Mamaia urmează să se schimbe. Mai mulţi investitori vor să transforme staţiunea într-un Miami al Europei.

Alexandru Mihai, senior partener: Cel mai mare ansamblu hotelier şi rezidenţial de pe litoralul româneasc. Este un concept nou. Avem mare încredere şi curaj să dezvoltăm un concept nou în România, care funcţionează foarte bine în Dubai, în Miami.

Localizat în Mamaia Nord, acest complex va avea 4 corpuri de 10 etaje, construite pe o structură similară cu cea a zgârie-norilor. Vor fi 730 de camere de hotel şi 290 de apartamente rezidenţiale pe care oamenii le vor putea cumpăra ca pe o investiţie.

Alexandru Mihai, senior partener: Românii pot în sfârşit să cumpere camere de hotel, camere care lor le aduc o chirie fixă lunară. Pot chiar să îşi ia casa lor de vacanţă de vis. Un apartament are are toate facilităţile unui hotel de 5 stele.

La parter, investitorii vor să construiască un mall plin cu magazine de lux şi brand-uri pe care le găsim doar în străinătate. Mai mult, tot ei au concesionat deja şi peste 10.000 de metri pătraţi de plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » În Mamaia ar putea răsări hoteluri ca în Miami sau Dubai