Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Bistriţa a inventat sperietoarea de şoferi vitezomani şi chiar funcţionează (Video)

Un poliţist din Bistriţa-Năsăud a găsit o metodă inedită pentru a-i face pe şoferi să reducă viteza atunci când trec pe strada lui. Aşa că a confecţionat o machetă care întruchipează un ofiţer de poliţie.

Vezi și

Un poliţist din Bistriţa-Năsăud a găsit o metodă inedită pentru a-i face pe şoferi să reducă viteza atunci când trec pe strada lui. Aşa că a confecţionat o machetă care întruchipează un ofiţer de poliţie. Agentul a luat această decizie din cauza numărului mare de accidente rutiere din zonă. Dar şi de teamă să nu păţească ceva şi copiii lui.

De la distanţă nici nu ai spune că este doar o machetă. Totuşi e de ajuns să-i facă pe şoferi să încetinească atunci când îl zăresc. În poziţia de drepţi, ofiţerul de poliţie fictiv stă rezemat de unul dintre stâlpii de pe strada Soarelui din Bistriţa.

Proprietarul machetei de carton este şi el poliţist la IPJ Bistriţa. A avut această iniţiativă, după ce a sesizat că şoferii circulă cu aproape 100 de km/h pe strada lui. Asta a şi dus la nu mai puţin de 10 accidente în zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şefii poliţistului nu au avut nicio reacţie de cele întâmplate. Şi în toamna anului trecut, pe DN 17 pe tronsonul Bistriţa - Vatra Dornei, cât şi de la Bistriţa spre Dej, au fost montate patru machete care imită autospeciala de poliţie în mărime naturală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Bistriţa a inventat sperietoarea de şoferi vitezomani şi chiar funcţionează (Video)