Antena Meniu Search
x

Poliţist de frontieră din Vaslui, reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul ar fi pus foc la nişte societăţi comerciale

Două persoane au fost reţinute duminică, în urma audierilor efectuate de poliţiştii, acuzaţe fiind că ar fi incendiat mai multe societăţi comerciale.

Două persoane au fost reţinute duminică, în urma audierilor efectuate de poliţiştii, acuzaţe fiind că ar fi incendiat mai multe societăţi comerciale.

"În urma audierilor a patru bărbaţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Murgeni au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pentru doi dintre aceştia, unul de 42 de ani, celălalt de 45 de ani, urmând ca în cursul zilei de luni ei să fie prezentaţi la Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Unul dintre bărbaţi este angajat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Falciu", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Iulian Petre.

Patru persoane bănuite că ar fi incendiat mai multe societăţi comerciale din oraşul Murgeni au fost duse duminică la audieri, printre acestea aflându-se şi un poliţist de la Poliţia de Frontieră Fălciu, au anunţat oficiali ai IPJ Vaslui.

Persoanele sunt bănuite că în perioada 2016 - 2017 au distrus prin incendiere societăţi comerciale din Murgeni, o fermă de animale şi chiar maşina fostului şef al Poliţiei Oraşului Murgeni. În urma acestor incidente şi după ce a fost informat cu privire la faptul că incendiile ar fi fost provocate, prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, a declarat public faptul că va urmări "cu atenţie şi îndeaproape acest caz".

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Poliţist de frontieră din Vaslui, reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul ar fi pus foc la nişte societăţi comerciale