Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Gorj a condus beat şi a produs un accident. E recidivist şi riscă destituirea

Un polițist a fost prins în timp ce conducea beat în ultimul hal, pe o stradă din Târgu-Jiu!

Vezi și

Un polițist a fost prins în timp ce conducea beat în ultimul hal, pe o stradă din Târgu-Jiu! Agentul a tamponat un autoturism și, practic, așa şi-au dat seama toţi că era sub influenţa alcoolului. Nu este însă prima dată când bărbatul, fost preşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, are probleme din cauza băuturii. 

Când a fost testat cu alcooltestul, agentul de la serviciul de ordine publica Cristian Bordea avea o alcoolemie de 1, 16 miligrame alcool pur în aerul expirat. Polițistul a fost prins după ce a avariat grav un autoturism aflat în mers, pe o strada din Targu-Jiu. L-a lovit din spate, însă în urma accidentului nu au rezultat victime. Vazându-l în stare de ebrietate, celălalt șofer a anunțat autoritățile.

Cristian Bordea nu este, însă, la prima abatere. În 2014, acesta şi-a abandonat  postul şi a plecat pe stadion ca să urmărească un meci de fotbal. A fost găsit de colegii lui, care, după ce l-au testat cu etilotestul,  rezultatul a aratat 1,26 miligrame alcool pur în aerul expirat.

A fost destituit din poliţie, însă, un an mai târziu, a fost reangajat, după ce judecătorii Curții de Apel din Craiova au decis anularea ordinului de destituire.

Acum, polițistul este din nou cercetat disciplinar de conducerea Inspectorului de Poliţie și de procurori, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Gorj a condus beat şi a produs un accident. E recidivist şi riscă destituirea