Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițistul din Iași care a murit în misiune avea o alcoolemie uriașă când s-a produs accidentul

Informaţii şocante ies la iveală în cazul poliţistului care a murit în accident rutier pe centura oraşului Iaşi. Deşi era de serviciu, omul s-a urcat băut la volan şi a pornit în misiune

de Redactia Observator

la 28.08.2018 , 14:07

Informaţii şocante ies la iveală în cazul poliţistului care a murit în accident rutier pe centura oraşului Iaşi. Deşi era de serviciu, omul s-a urcat băut la volan şi a pornit în misiune.

Rezultatele toxicologice în cazul polițistului criminalist, care şi-a pierdut viața vineri, sunt într-adevăr şocante. Se pare că agentul urcase băut la volan. Deși datele nu au fost făcute publice, neoficial, surse din anchetă spun că la IML ar fi reieșit o alcoolemie de peste 2,2 miligrame de alcool pur în sânge.

Prima analiză, efectuată însă la spital, imediat după accident, ar fi indicat o alcoolemie mai mare, de peste 3 la mie. Pe de altă parte, medicii spun că nu este o diferență esenţială între rezultatele celor două analize, fiind vorba oricum de o alcoolemie extrem de ridicată.

Vezi și

În astfel de cazuri, oamenii deja nu mai sunt conștienţi de ceea ce fac și nu se mai pot controla. Mai mult, se pare că si martorii ar fi declarat că atunci când s-au apropiat de mașina polițistului ca să-l ajute, acesta mirosea foarte tare a alcool.

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Polițistul din Iași care a murit în misiune avea o alcoolemie uriașă când s-a produs accidentul