Antena Meniu Search
x

Un poliţist italian a furat mai multe bijuterii de pe aeroportul din Timişoara

Pasagerul care ar fi furat mai multe bijuterii, de pe aeroportul din Timişoara, a fost identificat. Este chiar poliţist italian, iar colegii săi din România îl acuză de furt. A fost ridicat pentru audieri chiar înainte de decolare.

Vezi și

Pasagerul care ar fi furat mai multe bijuterii, de pe aeroportul din Timişoara, a fost identificat. Este chiar poliţist italian, iar colegii săi din România îl acuză de furt. A fost ridicat pentru audieri chiar înainte de decolare. În aceeaşi aeronavă se afla şi femeia căreia i-ar fi furat bijuteriile la controlul de securitate. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe camerele de supraveghere poliţiştii au văzut ce s-a întâmplat - un bărbat le-a sustras chiar din tavă. Invidul are 45 de ani şi este carabinier. Se întorcea acasă, în Italia. La audieri au fost găsite asupra lui obiectele de valoare. 

Italianul s-a întors la Roma cu un dosar penal pentru furt. Incidentul vine la doar câteva luni după ce un poliţist din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara a furat, în acelaşi mod, brăţara unei femei care aştepta în faţa lui la punctul de securitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist italian a furat mai multe bijuterii de pe aeroportul din Timişoara