Antena Meniu Search
x

Politisti atacati cu o coasa

A fost o noapte de groaza pentru doi politisti dintr-o comuna din Dambovita. Un barbat i-a alergat cu o coasa, iar rudele sale au aruncat cu pietre in ei. Agentii s-au temut sa scoata pistoalele pentru ca in jur erau mai multi copii.

Vezi și

Din fericire, au reusit sa fuga mai repede decat barbatul cu coasa, dar acesta si-a varsat furia pe masina de interventie. Inaintea politistilor, primarul si un consilier local au fost la un pas sa fie linsati.

Totul a inceput dupa ce primarul localitatii impreuna cu unul dintre consilieri au vrut sa verifice un pont dat de un localnic.

Cand au ajuns in gospodaria barbatului, au gasit tabla furata, asa ca s-au dus imediat la politie sa anunte furtul. Nu au gasit niciun agent in post, asa ca s-au intors la casa suspectului. De data aceasta, au avut parte de o surpriza neplacuta.

„Au inceput sa se ia de mine, automat am sunat la 112 si a venit un echipaj de politie. In momentul in care a venit echipajul de politie, astia cu toata familia au aruncat cu pietre, cu toporisca, cu coasa, au vrut sa ia gatul politistilor”, a declarat primarul localitatii Bilciurest, Eftimie Simion.

Desi erau inarmati, politistii au preferat sa fuga. De frica, oamenii legii s-au adapostit in masina de politie.

Scandalagiul a disparut apoi, inainte sa ajunga colegii politistilor. Barbatul este cercetat pentru ultraj si distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Politisti atacati cu o coasa