Antena Meniu Search
x

Polițiști filmaţi când cerșeau mită de la un şofer! Agenţii aveau tariful fixat!

Vezi și

Şpagă dusă la extrem de oamenii legii. Au fost filmaţi când se rugau pur şi simplu de şofer să le dea mită. Nu ştiau că bărbatul tras pe dreapta a cerut prin telefon ajutorul Direcţiei Generale Anticorupţie. Acolo unde a fost reclamată şi o doctoriţă care ascundea mita primită sub mocheta din cabinet.

Un şofer oprit în trafic este acuzat de poliţişti că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Discuţia însă continuă pe un alt ton. Cu ordine clare. Cei doi agenţi au fixat preţul pentru permis. 

Speriaţi că poate ridică pretenţii prea mari, agenţii revin asupra tarifului. La final, aproape că imploră să primească ceva.

Şoferul a sunat la Direcţia Generală Anticorupţie. Poliţiştii de acolo au venit cu 100 de lei şi o pereche de cătuşe. 

Au intervenit şi în cabinetul unei doctoriţe de lângă Bucureşti. Ascundea mita sub mochetă. Într-o singură zi, medicul ar fi strâns 12.000 de lei. De trei ori mai mult decât salariul pe luna întreagă. 

Comisar-şef de poliţie Sarmizia Fetcu, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie: "Părea să fie o practică frecventă şi s-a semnalat o oarecare neglijenţă în gestionarea plicurilor respective, de unde deducem că este o obişnuinţă. Anchetatorii au găsit plicuri cam peste tot prin birou"

Femeia a fost suspendată din funcţie, iar de două ori pe săptămână trebuie să se prezinte la secţia de poliţie pentru controlul judiciar. Şi şefii ei au luat măsuri, astfel că în niciun cabinet medical nu se mai găseşte mochetă.

Statisticile arată că în fiecare oră un român reclamă telefonic la Direcţia Generală Anticorupţie că i s-a cerut mită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Polițiști filmaţi când cerșeau mită de la un şofer! Agenţii aveau tariful fixat!