Antena Meniu Search
x

Politistii vor seca raul Arges in cautarea ramasitelor Iulianei Neblea, femeia transata si decapitata

Ca sa dezlege puzzle-ul mortii Iulianei Neblea, femeia transata si decapitata, politistii vor seca raul Arges. Azi-noapte, au fost inchise vanele de la barajul Golesti, in speranta ca anchetatorii vor gasi in albia apei restul ramasitelor femeii.

Vezi și

Intre timp, il cauta si pe criminal. Marti, au oprit toate TIR-urile care au trecut prin locul in care femeia ar fi fost aruncata in apa.

Apele involburate ii inspaimanta, deopotriva, pe localnici si anchetatori. Stiu ca, undeva, adancul ascunde trup de om macelarit.

Ca la un puzzle, se aduna informatii, marturii si indicii. Locul crimei ar fi, undeva, in judetul Arges. Pe podul de la Cateasca, asasinul a incercat sa scape de cadavru. Corpul macelarit a fost purtat de ape aproape 20 de kilometri. Dupa patru zile de cautari, anchetatorii au descoperit doar bustul decapitat si un picior.

Un sofer de camion ar fi fost cel care, vineri seara, a luat-o pe Iuliana la ocazie. In acel loc, s-au intors ieri politistii. Au facut filtre in trafic, poze si audieri.

Vineri seara, Iuliana se grabea sa ajunga acasa, in Dambovita, la iubitul ei. Noaptea, zona e cunoscuta ca fiind locul unde isi fac veacul si prostituatele. Psihologii criminalisti cred ca, in acest scop, soferul de camion a oprit.

La autopsie, medicii legisti nu-si dau seama daca a fost sau nu violata. E nevoie de expertiza la Institutul de Criminalistica. Tot de acolo va veni raspunsul si se va stabili daca lenjeria intima gasita e a Iulianei.

Azi-noapte, au fost inchise vanele de la Barajul Golesti, pentru ca anchetatorii sa poata cauta ramasitele Iulianei in albia raului Arges.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Politistii vor seca raul Arges in cautarea ramasitelor Iulianei Neblea, femeia transata si decapitata