Antena Meniu Search
x

Postul Paştelui se ţine cu legume româneşti!

Pieţele sunt pline de legume româneşti. Iarna blândă de anul acesta i-a ajutat pe agricultori să-şi scoată cu două săptămâni mai devreme marfa la tarabe. Aşa se face că, la început de martie, la tarabe se găsesc salată, ridichi, ceapă verde şi spanac.

Vezi și

 Numai bune pentru credincioşii care au început de astăzi postul Paştelui. Gabriel Simionescu este mândru de legumele lui.

Are 20 de mii de fire de salată şi alte 10 mii de ridichii în serele de la Creţeşti, judeţul Ilfov. După ce a muncit o iarnă întregă, acum culege roadele. Cu două săptămâni mai devreme faţă de anul trecut.

Le vinde direct la piaţă. Tarabele sunt pline de trufandale româneşti. Salata şi spanacul se vând cu cel mult 3 lei bucata, ridichiile, 2 lei legătura, iar ceapa 1 leu. Şi sunt foarte apreciate de cumpărătorii care abia aşteptau să iasă legumele româneşti.

Dacă într-adevăr vreţi să mâncaţi legume româneşti, trebuie să fiţi atenţi la câteva detalii când sunteţi la tarabă. Altfel, riscaţi să plăţi un produs românesc şi să mâncaţi unul de import.

Legume proaspete româneşti sunt masa perfectă pentru credincioşii care de astăzi au renunţat la carne şi au intrat în post.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Postul Paştelui se ţine cu legume româneşti!