Antena Meniu Search
x

Poveștile durerii în orfelinatul groazei din Orhei

Orfelinatul groazei e în Orhei, peste Prut. Copii cu deficienţe mentale sunt internaţi acolo. Trăiesc ca într-un lagăr de exterminare. Stau ţintuiţi în scaune, dorm printre gândaci, şi, nesupravegheaţi, se mănăncă între ei pur şi simplu

Vezi și

Orfelinatul groazei e în Orhei, peste Prut. Copii cu deficienţe mentale sunt internaţi acolo. Trăiesc ca într-un lagăr de exterminare. Stau ţintuiţi în scaune, dorm printre gândaci, şi, nesupravegheaţi, se mănăncă între ei pur şi simplu. 

Sunt imagini şocante, filmate în orfelinatul groazei din Orhei. Aici trăiesc, în condiţii revoltătoare, 200 de băieţi cu dizabilităţi. Răniţi până la sânge, slabi până la os, cu pielea vânătă şi picioarele mutilate.

Directorul orfelinatului vorbeşte despre zgârieturi superficiale. Însă copiii mutilaţi fac mărturii cutremurătoare din iadul în care trăiesc.

Iar imaginile vorbesc de la sine. Printre vasele cu hrană, mişună zeci de gândaci. Iar pe trupurile firave ale copiilor, se văd urme de violenţă. Filmările şocante au fost făcute chiar de psiho-pedagogul insituţiei. Ea însăşi a fost ameninţată.

După ce imaginile şocante au ieşit la iveală, directoarea orfelinatului din Orhei a fost suspendată. Copii mutilaţi, cu răni până la sânge, se leagănă singuri pe holul orfelinatului din Orhei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Poveștile durerii în orfelinatul groazei din Orhei