Antena Meniu Search
x

Prăpăd după furtuni

Furtunile au înnegrit cerul aseară în mai multe oraşe din ţară.În Focşani şi Reşiţa a fost prăpăd. Copaci şi cabluri electrice au fost trântite de vânt în mijlocul străzilor, iar pompierii şi angajaţii primăriilor au ieşit să le cureţe

Vezi și

Furtunile au înnegrit cerul aseară în mai multe oraşe din ţară.În Focşani şi Reşiţa a fost prăpăd. Copaci şi cabluri electrice au fost trântite de vânt în mijlocul străzilor, iar pompierii şi angajaţii primăriilor au ieşit să le cureţe.

Câteva ore a plouat în Focşani. Câteva ore cu grindină, vijelii şi fulgere. Angajaţii primăriei au ieşit să cureţe străzile de copacii rupţi şi de cablurile electrice care n-au rezistat vântului puternic.

La un moment dat, pompierii au fost nevoiţi să scoată o maşină împotmolită într-o groapă. Craterul s-ar fi format după ce muncitorii care au lucrat în zonă nu l-au acoperit cum trebuie, spun localnicii.

Oraşul Reşiţa a fost şi el măturat de o furtună ieri după amiază. Maşinile au fost bombardate de bucăţi de gheaţă mari cât o nucă, care au umplut trotuarele în doar câteva minute.

În mai multe zone ale oraşului, gurile de canalizare nu au mai făcut faţă, iar străzile au fost inundate. Multe dintre grădinile oamenilor, dar şi parcuri pline de flori arătau ca după potop. Dar, din fericire, meteorologii au anunţat că scăpăm de furtuni. În următoarea perioadă se va încălzi în toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Prăpăd după furtuni