Antena Meniu Search
x

Preot suspectat de evaziune fiscală

Până la justiţia divină, un preot din Oradea trebuie să asculte glasul justiţiei de pe pământ.

Vezi și

Până la justiţia divină, un preot din Oradea trebuie să asculte glasul justiţiei de pe pământ. Bărbatul este suspectat că ar fi condus o reţea care a tras în piept statul cu aproape două milioane de euro.

Poliţiştii au percheziţionat de dimineaţă mai multe firme şi locuinţe ale suspecţilor care-ar fi stat în umbra preotului. Tocmai dubiile, îndoielile dau certitudinea că omul este o fiinţă vie, cugetătoare.

Şi capabilă să ignore legea cu bună ştiinţă. Ovidiu Miron Pop, 41 de ani. Slujitor al Domnului şi infractor în timpul liber. El ar fi şeful reţelei care a prejudiciat statul cu mai mult de 1,8 milioane de euro. De dimineaţă, mascaţii l-au dus la poliţie, pentru spovedanie.

Cu alte cuvinte, în frunte cu el, "enoriaşii" organizaţiei aduceau carne din Ungaria prin firme fantomă şi se sustrăgeau de la plata TVA-ului. Procurorii îl văd capul răutăţilor pe preotul de la Biserica cu Lună, cu atât mai mult cu cât bărbatul a deţinut, în trecut, câteva magazine de desfacere a cărnii în oraş. Nouă persoane, cu tot cu preot, au fost duse după percheziţii la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Preot suspectat de evaziune fiscală