Antena Meniu Search
x

Presupusul fiu al Regelui Mihai cere test ADN ca sa demonstreze ca-i curge prin vene sange nobil

Presupusul fiu al Regelui Mihai a venit, astazi, la judecatorie. Vrea sa ceara un test ADN prin care spera sa demonstreze ca-i curge prin vene sange nobil. La primul termen al procesului, casa regala a trimis doar un avocat.

Vezi și

Dieter Stanzeleit are 74 de ani, e violonist si om de afaceri cu domiciliul in Germania. Si sustine ca este fiul nelegitim al Regelui Mihai. Barbatul spune ca s-a nascut in urma unei relatii pasagere pe care Regele ar fi avut-o in tinerete. Mama lui era o femeie de vita nobila, cu sange albastru, o ruda a familiei regale britanice. Barbatul le cere acum judecatorilor sa accepte realizarea unui test ADN prin care spera sa demonstreze ca Regele Mihai este tatal sau. “Un test ADN, de ce nu? Eu nu inteleg de ce acest lucru poate fi un impediment pentru Regele Mihai, sa faca un test ADN”, a intrebat Dieter Stanzeleit, presupusul fiu al Regelui Mihai.

Avocatul Casei Regale este ferm. Regele este deranjat de acest proces. Si spera ca nu va fi cazul sa se prezinte la judecata. “Ca sa chemi pe cineva in instanta trebuie sa prezinti probe credibile. Eu va asigur ca nu exista. O sa-l vedem pe Majestatea sa in instanta. Eu sper ca nu se va ajunge aici. Este un om de 91 de ani”, a declarat Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale

Nu este prima incercare in instanta a lui Dieter Stanzeleit de a obtine confirmarea ca este fiul Regelui Mihai. Pana acum insa, toate procesele au fost respinse.

Procesul de la judecatorie a fost amanat pentru 22 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Presupusul fiu al Regelui Mihai cere test ADN ca sa demonstreze ca-i curge prin vene sange nobil