Antena Meniu Search
x

Prietenii o PLÂNG pe Ana Maria, tânăra GĂSITĂ MOARTĂ pe plajă după ce a dispărut în mare în urmă cu 4 zile: "Dumnezeu să te primească cu brațele deschise" (FOTO)

Tânăra care a dispărut în mare, la Mangalia, în dimineața zilei de 12 iulie, a fost găsită moartă duminică, pe plaja dintre Hotelurile Diana și Paradiso, iar prietenii îi deplâng dispariția prematură.

Tânăra care a dispărut în mare, la Mangalia, în dimineața zilei de 12 iulie, a fost găsită moartă duminică, pe plaja dintre Hotelurile Diana și Paradiso, iar prietenii îi deplâng dispariția prematură.

Cadavrul Anei Maria a fost adus de valuri, la câteva zile după ce fata a fost văzută intrând în mare, după ce și-a făcut cruce și și-a lăsat hainele pe plajă.

"Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau", este mesajul scris de Vali Valentina pe pagina de Facebook a tinerei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cat te-am cunoscut, puțin timp, ai fost o persoana minunata, vesela, plina de viață. Dumnezeu sa te primească cu brațele deschise 😢😢😢", a scris Victor Mache.

În dimineața zilei de 12 iulie, o tânără de 29 de ani a fost văzută închinându-se înainte de a intra în apa mării.

Abia se luminase de zi când tânăra şi-a abandonat lucrurile pe nisip şi a intrat în apă. În geantă, salvamarii i-au găsit mai multe medicamente antidepresive. Cu o seară înainte, o ambulanţă o preluase pe Ana Maria de pe o stradă din Neptun, unde locuia cu chirie.

Consumase alcool şi începuse să se simtă rău. A rămas internată în spital pentru o noapte întreagă, iar dimineaţă s-a externat pe semnătură.

Medicilor le-a spus că trebuie să ajungă la muncă, în Vama Veche, unde lucra ca ospătar la restaurantul unui hotel.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

CUTREMURĂTOR! Ana Maria, tânăra dispărută în mare la Mangalia, în urmă cu 4 zile, A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! Fata a fost găsită fără suflare, pe plajă

SITUAŢIE fără precedent! Preotul Cristian Pomohaci, ESCORTAT de POLIŢIŞTI în miez de noapte: "Pentru că prea mult iubesc, sunt judecat!" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Prietenii o PLÂNG pe Ana Maria, tânăra GĂSITĂ MOARTĂ pe plajă după ce a dispărut în mare în urmă cu 4 zile: "Dumnezeu să te primească cu brațele deschise" (FOTO)