Antena Meniu Search
x

"Prințesa imobiliarelor", scandal cu polițiștii!

Fiica "Reginei Imobiliarelor", i-a pus pe jar azi-noapte pe poliţiştii bucureşteni! Bolidul de aproape două sute de mii de euro pe care-l conducea a fost dat în urmărire generală după ce a lovit un alt autoturism.

Vezi și

Fiica "Reginei Imobiliarelor", i-a pus pe jar azi-noapte pe poliţiştii bucureşteni! Bolidul de aproape două sute de mii de euro pe care-l conducea a fost dat în urmărire generală după ce a lovit un alt autoturism 

Maşina de aproape două sute de mii de euro e condusă de Adda Burton, fiica Tinei Burton, o femeie de afaceri supranumită "Regina Imobiliarelor" din România. Iar acum poartă pe caroserie urmele incidentului care a dus-o pe tânără în faţa poliţiştilor bucureşteni.

Fata a lovit un autoturism care mergea în acelaşi sens cu ea, apoi a plecat mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dar şoferul pe care l-a lovit i-a luat numărul de înmatriculare şi a sunat la 112. Şi câteva minute mai târziu poliţiştii din capitală căutau bolidul tinerei.

L-au oprit la câţiva kilometri de locul accidentului şi au pus-o pe şoferiţă să sufle în etilotest. Rezultatul: 1,01 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au dus-o pe fiica milionarei Tina Burton la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru a-i fi recoltate probe biologice. Dar medicii nu s-au putut înţelege cu ea.

Fiica Reginei Imobiliarelor din România este cercetată penal acum pentru că a condus în stare de ebrietate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Prințesa imobiliarelor", scandal cu polițiștii!