Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Probleme și în Prahova din cauza nămeților de zăpadă

Şi în Prahova sunt probleme! S-a dat o luptă cu zăpada şi pentru viaţa unui copil de cinci ani, din localitatea Baba Ana! O şenilată SMURD a intervenit pentru băieţelul care avea febră mare şi trebuia dus la spital.

de Redactia Observator

la 28.01.2014 , 13:43

 Băieţelul a ajuns la Ambulanţă cu maşina Consiliului Judeţean, care însoţea echipa de intervenţie. Asta pentru că şenilata a cedat chiar cu puţin timp înainte, din cauza suprasolicitării.

Copilul a fost dus la spitalul din Mizil, pentru îngrijiri. În urma Salvarii care l-a preluat, au rămas utilajele de deszăpezire. Cineva trebuia să doboare nămeţii care-au pus stăpânire pe localitate.

În case, însă, e linişte. De câteva zile, într-o altă localitate din judeţ, radiourile şi televizoarele nu merg, iar serile se petrec în lumina câtorva lumânări. Oamenii au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor puternice.

Vezi și

Localnicii spun că trebuie să mai păstreze totuşi din lumânări. Ca să meargă cu ele la biserică şi să se roage să fie feriţi de zăpada care le poate aduce necazuri şi mai mari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Probleme și în Prahova din cauza nămeților de zăpadă