Antena Meniu Search
x

Profesoara din Roman care şi-a tranşat soţul, filmată la scurt timp după crimă

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta a încercat să scape de cadavru. Femeia coboară dintr-un taxi, în oraşul Târgu Frumos. Şoferul îi deschide portbagajul iar ea se luptă să dea jos mai mulţi saci.

Vezi și

 Profesoara pensionară din Roman care şi-a tranşat soţul a fost filmată la scurt timp după crimă.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta a încercat să scape de cadavru. Femeia coboară dintr-un taxi, în oraşul Târgu Frumos. Şoferul îi deschide portbagajul iar ea se luptă să dea jos mai mulţi saci. Îi reazămă de un gard apoi, când taximetristul pleacă, îi aruncă în tomberon.

Cel care a anunţat poliţia a fost chiar taximetristul. El a simţit mirosul de cadavru din portbagaj apoi a urmărit-o pe femeie să vadă ce face cu sacii. Când şi-a dat seama că înăuntru ar putea fi un cadavru, omul a fost atât de şocat încât a uitat să închidă porbagajul la maşină. Înainte de asta, femeia cărase sacii cu autobuzul. În locuinţa suspectei, din Roman, a fost găsit capul soţului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Profesoara din Roman care şi-a tranşat soţul, filmată la scurt timp după crimă