Antena Meniu Search
x

Profesor reţinut pentru şpagă

Un profesor de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi a fost săltat aseară, cu mascaţii. Bărbatul le-a cerut bani studenţilor, ca să-i treacă la un examen. După ce i-au dat banii, doi dintre ei au mers glonţ la poliţie

Vezi și

Un profesor de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi a fost săltat aseară, cu mascaţii. Bărbatul le-a cerut bani studenţilor, ca să-i treacă la un examen. După ce i-au dat banii, doi dintre ei au mers glonţ la poliţie. 

Dascălul a fost filat şi prins în flagrant. Colega mea, Cătălina Smereca, ştie mai multe informaţii despre acest subiect. Profesorul în vârstă de 58 de ani este acum la Tribunalul din Galaţi. El a fost dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă şi, cel mai probabil, îşi va petrece următoarele 30 de zile în arestul poliţiei. Dascălul a fost săltat, aseară, de la el de acasă.

Poliţiştii au găsit acolo două mii şapte sute de lei. Banii fuseseră strânşi de la o grupă întreagă. Studenţii urmau să dea examen la Electronică Aplicată, la Facultatea de Automatică, Calculatoare ş Inginerie din cadrul Universităţii Dunărea de Jos. Profesorul le-ar fi spus că au şanse să promoveze doar dacă îi dă fiecare câte o sută de lei. Unele bacnote din cele 27 erau marcate, pentru că doi studenţi s-au dus şi l-au denunţa pe profesorul. Aşa l-au prins poliţiştii şi l-au încătuşat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Profesor reţinut pentru şpagă