Antena Meniu Search
x

Sute de profesori din zona Braşovului, la festivalul EdFest 2019

Sute de profesori din zona Braşovului au participat la prima ediţie a festivalului dedicat educaţiei, EdFest 2019. Dascălii au fost ajutaţi de traineri specializaţi să îşi îmbunătăţească metodele de predare şi relaţionare cu elevii. Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener educaţional EdFest .

de Redactia Observator

la 07.03.2019, 11:29

Vezi și

Sute de profesori din zona Braşovului au participat la prima ediţie a festivalului dedicat educaţiei, EdFest 2019. Dascălii au fost ajutaţi de traineri specializaţi să îşi îmbunătăţească metodele de predare şi relaţionare cu elevii. Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener educaţional EdFest şi a organizat, în cadrul Festivalului Educaţiei, două dintre cele mai apreciate ateliere: „National Geographic Learning" şi "Dezvoltare personală".

Atelierul de "Dezvoltare personală - Suport pentru procesul de învățare" le-a oferit profesorilor o suită completă de instrumente de bază pentru a susține dezvoltarea personală a elevilor, procesul de cunoaștere de sine și de relaționare cu ceilalți.

O altă temă abordată în cadrul Festivalului Educației de profesorii de la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu a fost predarea și învățarea limbii engleze prin metode moderne pe care se bazează materialele National Geographic Learning.

EdFest aduce specialiști care să ajute dascălii să țină pasul cu cerințele actuale.

Festivalul se va încheia pe 23 martie și se adresează, în special, cadrelor didactice, dar și altor persoane interesate de educație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Sute de profesori din zona Braşovului, la festivalul EdFest 2019