Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Profesorul Aurelian Zisu, calificat în finala "Ligii Profesorilor Excepţionali"

Profesorul Aurelian Zisu a stat în faţa atâtor generaţii de elevi, încât a învăţat să-şi transforme orele de română într-o clipă de plăcere superioară

de Redactia Observator

la 14.06.2014 , 09:49

Profesorul Aurelian Zisu a stat în faţa atâtor generaţii de elevi, încât a învăţat să-şi transforme orele de română într-o clipă de plăcere superioară

Iar asta se vede în teancul de diplome pe care le păstrează la loc de cinste. Doamna Gilda îi înţelege cel mai bine dragostea pentru materia pe care o predă. Şi ea le vorbeşte elevilor despre autorii români şi nu numai de aproape trei decenii.

Şi domnul Gheorghe Vasilache a format oameni de excepţie timp de mai bine de patru decenii. Pentru meritele obţinute de elevii săi, însuşi Preşedinţele României Traian Băsescu l-a felicitat şi i-a trimis un dar.

Vezi și

Alături de cei trei profesori de română, în finala "Ligii Profesorilor Excepţionali" a ajuns şi domnul Constantin Ursu,ai căror foşti elevi au învăţat matematica de la el sunt acum specialişti foarte buni în cercetare, medicină, industrie şi finanţe, nu doar în ţară, ci şi peste hotare.

Domnul Dumitru Vizitiu şi-a învăţat elevii că viaţa nu este viaţă fără culoare în ea.

Aceştia sunt câţiva dintre cei 10 finalişti ai "Ligii Profesorilor Excepţionali!".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Profesorul Aurelian Zisu, calificat în finala "Ligii Profesorilor Excepţionali"