Antena Meniu Search
x
LIVE

Programul centrului de vaccinare drive thru din Piața Constițuției, oprit după o defecțiune la rețeaua electrică

Programul centrului de vaccinare drive thru deschis în Piața Constituției din Capitală a fost redus, miercuri, ca urmare a unei defecțiuni în rețeaua electrică din zona centrală a Bucureștiului.

De Ana Maria Ghiarasim la 12.05.2021, 16:41
Bărbat vaccinat la primul centru de vaccinare de tip drive-through organizat de ASSMB in Piata Constitutiei
Programul centrului de vaccinare din Piața Constițuției, oprit după o defecțiune la rețeaua electrică - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

În cursul zilei de miercuri, 12.05.2021, în jurul orei 14:30, ca urmare a unei defecțiuni în rețeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată și activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piața Constituției. Ca urmare a acestei situații, a fost anunțat imediat dispeceratul Enel, care a confirmat trimiterea unei echipe pentru remedierea defecțiunii, se arată în comunicatul de presă, al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

341 de persoane vaccinate miercuri în Piața Constituției

Pentru a se evita formarea unei aglomerări de autovehicule în zona Pieței Constituției, împreună cu Poliția locală, s-a luat decizia ca activitatea de vaccinare la Centrul drive-through să se încheie la ora 15:30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare.

Miercuri, până la momentul opririi activității, au fost imunizate 341 persoane.

Vă informăm că joi, 13.05.2021, activitatea Centrului de vaccinare drive-through se va derula conform programului obișnuit, 08:00 - 20:00.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Programul centrului de vaccinare drive thru din Piața Constițuției, oprit după o defecțiune la rețeaua electrică