Antena Meniu Search
x

Oamenii fără resurse financiare, care nu au 8-10 lei pentru șezlonguri, pot să stea la plajă și pe prosoape - Orban (Video)

Ludovic Orban a adus câteva clarificări în privința accesului pe plaje, de la 1 iunie, precizând că se vor face câteva modificări importante în hotărârea de Guvern.

de Redactia Observator

la 29.05.2020, 19:30

Vezi și
  • Alte reguli pentru plajă, anunțate de premierul Orban
  • Va fi permis și accesul persoanelor care vor să stea pe prosoape

Astfel, pe plajele amenajate va fi permis și accesul persoanelor care vor să stea la plajă pe prosoape sau cearșafuri, în zone special amenajate.

"O să mai fie niște reguli, pentru că, fiind vorba despre servirea mmâncării la terase, nu numai cafea, băuturi răcoritoare sau alcoolice, trebuie stabilite niște reguli clare la modul de servire, astfel încât să existe un risc minim de răspândire a virusului. Însă, aș mai avea ceva de spus. În hotărârea de Guvern pe care am emis-o, de deschidere a plajelor, acolo am specificat plajele amenajate, unde accesul se face pe șezlonguri, așezate la distanță de 2 doi metri. O să facem o revenire, pentru că asta nu înseamnă că interzicem o anumită suprafață  dintr-o plajă amenajată, ca oamenii care nu au resurse financiare pentru șezlonguri 8-10 lei, să poată să vină cu prosopul, cu cearșaful. O să facem corectura și vom specifica foarte clar", a precizat premierul Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Oamenii fără resurse financiare, care nu au 8-10 lei pentru șezlonguri, pot să stea la plajă și pe prosoape - Orban (Video)