Antena Meniu Search
x

Protest la Ploieşti. Localnicii au incendiat gunoaie nestrânse de firma de salubritate

Locuitorii din Ploieşti, nemulţumiţi că oraşul e sufocat de munţi de gunoaie au trecut la măsuri extreme. Au început să incendieze mormanele de reziduuri. Nu e singura măsură prin care vor să atragă atenţia primarului.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 18:47

Vezi și

Locuitorii din Ploieşti, nemulţumiţi că oraşul e sufocat de munţi de gunoaie au trecut la măsuri extreme. Au început să incendieze mormanele de reziduuri. Nu e singura măsură prin care vor să atragă atenţia primarului. În această după-amiază se vor strânge în faţa primăriei, în semn de protest.

Protestul a fost organizat în urma unui apel făcut pe Facebook şi va începe la ora 17.00. Ploieştenii speră să se întâlnească cu primarul, când acesta va pleca de la serviciu, ca să îl aplaude. Oamenii sunt nemulţumiţi că pe multe dintre străzile din oraş firma de salubritate nu a mai ridicat gunoiul, de mai multe zile şi s-au format adevăraţi munţi de deşeuri menajere.

Localnicii sunt extrem de ingrijorati, avand in vedere temperaturile ridicate de afară şi riscul de imbolnavire. Exasperaţi de situaţie, mai mulţi dintre locuitorii de pe strada Stindardului au strâns aseară gunoaiele și le-au dat foc. 

Problema ridicării gunoiul de pe străzile din oraş este mai veche. Recent, primarul oraşului a anunţat că va convoca Consiliul Local şi va cere să voteze ieșirea municipiului din asociația care a semnat contractul cu firma de salubritate, responsabilă de colectarea deșeurilor menajere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Protest la Ploieşti. Localnicii au incendiat gunoaie nestrânse de firma de salubritate