Antena Meniu Search
x

Protestatari, împușcați de jandarmi în timpul manifestației din Piața Victoriei (Video)

Imagini în care un protestatar povestește cum a fost împușcat cu bile de cauciuc de jandarmi, în timpul manifestației din Piața Victoriei, au fost postate pe Facebook.

Imagini în care un protestatar povestește cum a fost împușcat de jandarmi, în timpul manifestației din Piața Victoriei, au fost postate pe Facebook.

Tânărul susține că, deși nu s-a implicat în violențele din piață, la un moment dat, jandarmii au început să tragă cu pistoale cu bile de cauciuc, iar el a fost rănit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Un alt tânăr, Octavian Ureche, a postat pe Facebook o imagine cu rana suferită la picior, după ce ar fi fost atins e o grenadă.

"Romania 2018. Opera d arta a jandarmeriei romane, care a folosit grenade cu shrapnel de cauciuc for fuck sakes. Nu glumesc. Ala e piciorul meu, iar fata de langa mine a fost batuta pana a lesinat. Daca nici acum nu se curatza tzara asta de nenorocitii astia, eu mi-am facut bagajele si m-am carat definitiv. Oricum, am primit un "tatuaj" pe viatza. Multumesc din suflet militiei romane. Sa nu va mirati daca de acum va scuip in fatza cand va vad", a scris tânărul.

Incidente violente au avut loc pe parcursul protestului din Piața Victoriei. Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat între protestatarii violenţi, care au început să îi lovească cu bestialitate.

Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi.

Ulterior, scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Protestatari, împușcați de jandarmi în timpul manifestației din Piața Victoriei (Video)