Antena Meniu Search
x

Video Proteste de amploare în Capitală. Ambulanțierii scoși în stradă de mașinile foarte vechi și salariile prea mici

Miting de amploare în Capitală. Sute de ambulanţieri au ieşit în stradă nemulţumiţi de maşinile vechi cu care sunt nevoiţi să salveze oameni în fiecare zi. Şi cu care îşi pun propria viaţă în pericol. Cu o zi înainte să înceapă manifestația, Raed Arafat a publicat un clip în care îl acuză pe un lider de sindicat că încearcă să influențeze opinia publică.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 22.11.2022, 20:43

Vezi și

Andre Rotaru, reporter Observator: "Ambulanţele prea vechi şi salariile prea mici, acestea sunt principalele nemulţumiri ale celor care au ieşit astăzi la protest. Aceştia ne spuneau că maşinile de urgenţă pe care le conduc se strică des, au foarte mulţi kilometri la bord şi, totodată, ne spunea că nu sunt remunerați suficient pentru munca pe care o depun. protestul a început astăzi în jurul orei 10, atunci protestatarii au ajuns în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne, acolo unde au petrecut aproximativ două ore. Au scandat împotriva șefului Departamentului pentru Situații de Urgență și apoi au plecat în marș pe bulevardele Magheru și Lascăr și au ajuns aici, în Piața Victoriei.

Încă de ieri am avut am avut o reacție oficială în cazul acestui protest. Raed Arafat, șeful DSU, a publicat o înregistrare cu un lider sindical care le cerea protestatarilor să aducă din țară ambulanțe cât mai vechi. Astfel, spunea Arafat, liderul de sindicat ar fi încercat să inducă în eroare opinia publică. Am stat de vorbă cu liderul de sindicat, iar acesta ne-a spus că aceste ambulanțe ar urma să fie aduse pentru a acorda primul ajutor în cazul în care protestatarii au nevoie de acest lucru. E a recunoscut și că aceste ambulanțe vor fi aduse pentru a arăta starea vehiculelor folosite de serviciile de urgență."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Proteste de amploare în Capitală. Ambulanțierii scoși în stradă de mașinile foarte vechi și salariile prea mici