Antena Meniu Search
x

O tânără recidivistă în infracţiuni rutiere a făcut un scandal uriaş şi a refuzat etilotestul, după ce a scăpat ca prin minune dintr-un accident teribil

Scandal monstru între o şoferiţă şi poliţiştii din Bucureşti.

Vezi și

Scandal monstru între o şoferiţă şi poliţiştii din Bucureşti. O tânără care în urmă cu opt ani a mutilat pe viaţă un om într-un accident a fost la un pas de încă o nenorocire. A condus haotic, a ajuns cu maşina într-un copac de pe bulevardul Pipera şi a fost aproape să plonjeze într-un lac. Incoerentă şi cu un comportament ciudat, tânăra, cunoscută în cercurile mondene, a refuzat etilotestul. 

Se dezechilibrează, e incoerentă şi se răsteşte la poliţişti. Chiar şi încătuşată, Anastasia Tănase refuză să sufle în etilotest. Pare însă mai preocupată de telefonul mobil. 

Tânăra de 26 de ani, cunoscută pentru infracţiunile rutiere, nu poate explica accidentul pe care l-a produs. Era aprope miezul nopţii când, la volanul unui bolid, a gonit pe bulevardul Pipera din Capitală. A fost la un pas să plonjeze într-un lac.

Tânăra a dărâmat mai întâi o poartă din fier care putem spune chiar că i-a purtat noroc, pentru că a mai atenuat din viteza pe care o avea, după care iarăşi a avut noroc cu acel copac în care s-a şi oprit autoturimsul, altfel că maşina probabil ar fi ajuns direct în lac.

Pe acelaşi subiect

Cascadoria ar fi putut avea un final tragic, dacă în acel moment în zonă erau pietoni. A ajuns cu maşina şi pe un trotuar. 

"Poliţiştii rutieri au dispus reţinerea permisului de conducere, iar până la finalizarea cercetărilor acesta va rămâne reţinut." Reţinut, nu şi anulat. În 2010, Anastasia Tănase era tot la volan când a mutilat pe viaţă un bătrân. A intrat cu viteză într-o intersecţie pe culoare roşie a semaforului. De atunci, Gheorghe Chioaru tăieşte fără un picior. 

După accidentul din 2010, Anastasia Tănase a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare şi obligată să presteze muncă în folosul comunităţii. Poliţiştii nu vor să spună însă dacă şi de câte ori i-au mai reţinut permisul de conducere în trecut. Echipa Observator a încercat să vorbească cu tânăra de 26 de ani, însă aceasta a transmis că nu vrea să dea explicaţii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O tânără recidivistă în infracţiuni rutiere a făcut un scandal uriaş şi a refuzat etilotestul, după ce a scăpat ca prin minune dintr-un accident teribil