Antena Meniu Search
x

Rafting-ul, un sport pentru cei cu pofta de adrenalina

Pofta de adrenalina este pentru unii romani mai mare decat cea pentru mici, bere sau distractie pe plaja. Cand unii incingeau gratarul, altii, cu veste de salvare stranse bine pe corp, se lasau purtati pe apele repezi ale raului Cerna

Vezi și

Albia raului este ingusta, iar apa curge repede printre bolovani si peste mici cascade. In timpul unei curse de rafting, traseul este stabilit de natura iar tu doar te bucuri de calatorie. Cei din barci sunt solicitati la maximum, iar adrenalina cu siguranta atinge cele mai ridicate cote.

Toate activitatile sunt coordonate de ghizi experimentati in conditii de protectie si siguranta. “Este periculos daca nu mergi cu niste oameni care stiu. Niste instructori care au atestat pe asa ceva”, a explicat instructorul Nicolae Sein.

Oricine poate face rafting daca are peste 16 ani si o conditie fizica cat de cat buna. Experienta in domeniu nu conteaza, pentru ca inainte se face un instructaj riguros de aproape o jumatate de ora. Cerna este regele raurilor de rafting din tara. Peisajul si traseul foarte tehnic il fac un obiectiv pentru impatimitii sportului.

Coborarile au inceput inca de sambata trecuta si vor continua toata saptamana. Un traseu costa in jur de 200 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Rafting-ul, un sport pentru cei cu pofta de adrenalina