Meniu
Search
x

Ramona Bădescu, în lacrimi. Tatăl vedetei a murit infectat cu coronavirus

Ramona Bădescu trăiește o dramă, după ce tatăl ei a murit, la vârsta de 89 de ani. Bărbatul, care suferea de mai multe afecțiuni și fusese internat în spital în urmă cu o săptămână, a fost diagnosticat și cu Covid-19, iar vestea a dărâmat-o pe vedetă.

De Redactia Observator la 18.11.2020, 10:18
  • Cristel Bădescu a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. La spital au aflat că era bolnav și de Covid-19.
  • Aflată în Italia, vedeta a fost devastată când a primit diagnosticul tatălui ei.

Cristel Bădescu era internat la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova, iar medicii au descoperit în urmă cu câteva zile că este infectat cu noul coronavirus.

Aflată în Italia, Ramona Bădescu a fost devastată când a auzit diagnosticul tatălui ei. „Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu... Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism”, spunea Ramona Bădescu, în urmă cu o săptămână, pentru Ciao.

Vedeta povestea atunci că tatăl ei a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. La spital au aflat că era bolnav și de Covid-19.

”Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. (...) Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, spunea Ramona Bădescu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ramona Bădescu, în lacrimi. Tatăl vedetei a murit infectat cu coronavirus