Antena Meniu Search
x

Răpită din faţa şcolii pentru a fi mireasă

O copilă de 12 ani a fost răpită din faţa şcolii! Motivul? Să fie măritată cu forţa, spun părinţii ei disperaţi.

Vezi și

 O copilă de 12 ani a fost răpită din faţa şcolii! Motivul? Să fie măritată cu forţa, spun părinţii ei disperaţi. Acum câteva săptămâni un băiat de 17 ani a venit împreună cu familia sa să o cumpere, dar oamenii au refuzat.

Larisa iubeşte şcoala şi vrea să facă o carieră, abia apoi să se mărite. Părinţii băiatului de 17 ani n-au renunţat însă la planul lor, iar ieri au luat-o cu forţa pe copilă, după ore.

Chiar în faţa şcolii a fost atacată copila de 12 ani. De câteva săptămâni, bărbatul mergea în fiecare zi la şcoală să-şi ia nepoata. Familia se temea că Larisa va fi răpită. Ei sunt părinţii unui băiat de 17 ani, care o vor pe Larisa ca noră.

Aşa cum e tradiţia în comunităţile de rromi au mers la familia fetei să negocieze nunta. Dar părinţii Larisei nici n-au vrut să audă. Dar părinţii băiatului n-au renunţat la planul lor.

Au promis că o vor lua cu forţa, iar ieri exact asta au făcut. O colegă a Larisei a fost martoră la răpire. Poliţiştii încă o caută pe copila de 12 ani. Iar pe numele răpitorilor au deschis un dosar pentru lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Răpită din faţa şcolii pentru a fi mireasă