Antena Meniu Search
x

Razie de amploare printre taximetristii din Bucuresti

Taximetristii din Bucuresti au fost luati la control, vineri noapte, de oamenii legii. Politistii au gasit taximetristi care s-au urcat la volan desi nu au trecut niciodata pe la scoala de soferi sau taximetristi care s-au oprit la bar inainte sa intre in tura.

Vezi și

Razia a fost intrerupta la un moment dat, de un apel la 112. O femeie a anuntat ca a fost talharita chiar de clientii unui taximetrist.

Intr-un taxi, pe langa sofer, mai erau doi barbati. Ei i-au spus soferului sa opreasca langa o femeie care mergea pe trotuar. Nu pentru ca ar fi ajuns la destinatie. 

“In dreptul Facultatii de Drept, o femeie a fost amenintata si i-a fost sustras de la gat un lantisor de aur prin violenta”, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

Dupa ce au talharit-o pe femeie sub amenintarea cutitului, s-au urcat in taxi, care a demarat in tromba. Dar cinci minute mai tarziu, politistii l-au tras pe dreapta. L-au mai gasit doar pe sofer si l-au dus la sectie.

Nu a fost singurul oprit azi-noapte de politisti. In doar o ora de la inceperea actiunii au fost depistati patru conducatori auto carora li s-au intocmit dosar de cercetare penala si au fost condusi la Insititutul National de Medicina Legala pentru recoltare de probe biologice

Mai multi taximetristi s-au ales cu amenzi.

Politistii spun ca vor mai face astfel de controale in perioada urmatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Razie de amploare printre taximetristii din Bucuresti