Antena Meniu Search
x

Video Reacţiile braşovenilor, după ce primarul Allen Coliban a anunţat că ar putea interzice maşinile cu motoare diesel în oraş

Primarul din Braşov cochetează cu ideea de a interzice motoarele diesel pentru a avea un aer mai curat în oraş. Deocamdată a lansat un sondaj pe Facebook despre asta. Nu toţi braşovenii sunt încântaţi de ideea lui Allen Coliban.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.03.2021, 21:05

Vezi și
  • Allen Coliban, primarul Braşovului, caută soluţii pentru combaterea poluării din oraş.

Părerile oamenilor sunt împărțite. Unii consideră că interzicerea circulației maşinilor cu motor diesel ar îmbunătăți calitatea aerului din Brașov. Alții acuză un act de discriminare și cred că altele ar trebui să fie prioritățile administrației locale. 

Pentru a-şi susţine punctul de vedere, primarul citează, în postare, un raport al unei publicații de sănătate. Una dintre recomandări privind eficiența luptei împotriva poluării este interzicerea folosirii motoarelor diesel în oraș, pentru că emisiile acestor motoare ar fi extrem de nocive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Reacţiile braşovenilor, după ce primarul Allen Coliban a anunţat că ar putea interzice maşinile cu motoare diesel în oraş