Antena Meniu Search
x

Video Recensământ 2022. Ce se întâmplă dacă recenzorii nu vă găsesc acasă şi cum îi recunoaşteţi

Persoanele care nu s-au autorecenzat sau au completat greşit chestionarele online vor fi vizitate acasă de recenzori. Aceştia au primit tablete într-un sfârşit şi vor putea merge de acum pe teren. Prin urmare, staţi cu ochii pe vizor şi mare atenţie pe cine primiţi în casă!

de Ioana Matei

la 07.06.2022, 17:33

Vezi și

Recenzorii sunt uşor de recunoscut, dat fiind faptul că vor avea tablete inscripţionate cu "Recensământul populaţiei şi locuinţelor", precum şi legitimaţii pe care trebuie să le poarte la gât şi să vi le prezinte atunci când vă bat la uşă. Dacă vreţi să vă asiguraţi că numele coincide cu numele din buletin le puteţi cere inclusiv să se legitimeze.

Recensământ 2022. A început oficial recenzarea din uşă în uşă

Este important să ştiţi că nu vor intra în casă fără acordul dumneavoastră şi nici nu vor avea la ei chestionare în format fizic. În ceea ce priveşte ziua în care vor veni la fiecare dintre românii care nu s-au autorecenzat acasă, aceştia îşi vor stabili singuri programul, însă unii dintre ei au anunţat deja la asociaţiile de proprietari ziua şi orele între care vor face aceste vizite. Alţii au spus că se vor întoarce ori de câte ori este nevoie şi vor lăsa inclusiv bileţele în uşă sau în cutiile poştale.

Recensământul populaţiei ţine până la data de 17 iulie şi este obligatoriu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Recensământ 2022. Ce se întâmplă dacă recenzorii nu vă găsesc acasă şi cum îi recunoaşteţi