Antena Meniu Search
x

Reduceri la hotelurile de pe litoral, în timpul săptămânii

După ce ani de-a rândul litoralul românesc şi, în special staţiunea Mamaia s-au transformat într-o destinaţie de week-end, se pare că lucrurile încep să se schimbe. Acum şi în cursul săptămânii, staţiunile de la malul mării îi atrag pe turiştiI ca un magnet. Mai ales că multe hoteluri fac reduceri pentru cei aleg să se relaxeze la mare în cursul săptămânii.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 17:44

Vezi și
  • Mamaia începe să se umple de turiști
  • Grad de ocupare de 70% în timpul săptămânii

Daca în weekend, hotelierii de la malul mării se laudă cu un grad maxim de ocupare, acum chiar şi la mijlocul săptămânii hotelurile sunt ocupate în proporţie de aproape 70 la sută.

Pentru că mulţi sunt, încă, reticienţi la ideea de a pleca în vacanţă în afara graniţelor, litoralul românesc pare acum cea mai bună variantă. Aşa că mai nou, turiştii nu mai stau doar două sau trei zile la mare, ci prefera sejururi mai lungi.

Rămane totuşi o mare problemă: restaurantele hotelurilor sunt închise. Asta în condiţiile în care numărul turiştilor creşte, iar capacitatea teraselor pe care unitătile de cazare le deţin nu este una foarte mare.

Dacă weekend-ul trecut, unităţile de cazare au fost ocupate în proporţie de 90%, în acest sfârşit de săptămână hotelierii se aşteaptă la un grad de ocupare de sută la sută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Reduceri la hotelurile de pe litoral, în timpul săptămânii