Antena Meniu Search
x

Regele restaurantelor din Mamaia a fost găsit spânzurat în garajul vilei sale! Motivele care l-ar fi împins pe milionar la un asemenea gest

Un cunoscut afacerist din Constanţa a fost găsit spânzurat în garajul vilei pe care o deţinea într-un complex de lux din Mamaia. Dumitrache Economu zis Dumi avea 46 de ani şi era regele cafenelelor şi al restaurantelor selecte de pe litoral.

Vezi și

Un cunoscut afacerist din Constanţa a fost găsit spânzurat în garajul vilei pe care o deţinea într-un complex de lux din Mamaia. Dumitrache Economu zis Dumi avea 46 de ani şi era regele cafenelelor şi al restaurantelor selecte de pe litoral.

Spre compexul de lux din Mamaia, astăzi la prânz, a pornit imediat un echipaj SMURD. Apelul l-ar fi dat angajatul unei firme, al cărei sediu se afla în apropierea vilei afaceristului.

Dumitrache Economu, patronul unui cunoscut lanţ de cafenele şi restaurante de pe litoral, se spânzurase în garajul casei sale. 

Bărbatul n-a mai putut fi readus la viaţă. S-a sinucis, spun anchetatorii. Pe trupul lui nu au fost găsite urme de violenţă.  

Dumitrache Economu avea 46 de ani şi afaceri de invidiat. Dar şi datorii de milioane, spun apropiaţii. Ar fi făcut credite ca să-şi extindă afacerile. 

Cunoscuţii vorbesc despre un divorţ urmat de certuri pe afacere şi pe împărţirea banilor. În urma separării, Dumitrache Economu ar fi rămas cu restaurantele şi cafenelele, iar soţia cu firmele specializate în dotarea hotelurilor cu mobilier şi echipamente profesionale pentru restaurante.

Există zvonuri că afaceristul ar fi vândut franciza unui cunoscut lanţ de restaurante pe care-l deţine pentru un milion de euro. 

La unul din restaurantele pe care le deţine în Bucureşti, angajaţii au refuzat să vorbească despre moartea patronului lor. Vestea a şocat pe toată lumea.  Dumitrache Economu era tatăl a doi băieţi, ambii studenţi în Elveţia. 

Cafenelele şi restaurantele de pe litoral au însemnat pentru familia Economu cifre de afaceri de zeci de milioane de lei.

În 20 de ani, cei doi soţi ar fi făcut bani şi din contracte pentru dotarea spitalelor şi a unităţilor militare cu mobilă şi echipamente. Au câştigat milioane bune din contracte obţinute în Bucureşti, Galaţi, Dej şi Constanţa. 

Nu se ştie încă dacă omul de afceri a lăsat un bilet dea dio în care să-şi explice gestul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Regele restaurantelor din Mamaia a fost găsit spânzurat în garajul vilei sale! Motivele care l-ar fi împins pe milionar la un asemenea gest