Antena Meniu Search
x

Video Reguli de bun-simţ atunci când mergem în vizită. Ce subiecte de discuţie ar trebui să evităm complet

De sărbători, suntem fie gazde, fie musafiri. Indiferent dacă ne întâlnim cu rudele sau prietenii, nu trebuie să uităm de câteva reguli de bun-simţ. Ce trebuie să facem şi mai ales să nu facem într-o vizită?

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 25.12.2022, 19:56

Vezi și

Punctualitatea, atunci când suntem invitați la masă, este deosebit de importantă. Dar odată ce ajungem, să nu uităm că trebuie să mai şi plecăm. Scopul şi durata vizitei ar fi bine să le stabilim de la început. Evident, nu trebuie mers cu mâna goală. Specialiştii spun că aşa se merge doar la pomană!

În mod normal, gazda este cea care se ocupă de mâncare şi băutură, dar musafirii nu trebuie să profite şi să termine tot. 

Ce subiecte de discuţie ar trebui evitate complet

Şi mai important, spun experţii, la masă nu e cazul să ne dăm cu părerea despre mâncare sau despre amenajarea casei. Iar subiectele de genul "Voi când faceţi un copil?" sau "Când vă căsătoriţi" ar trebui evitate complet.

Dacă primim un cadou care nu ne place, ne vom ascunde nemulțumirea. Iar dacă facem un dar, prețul va fi scos. Florile se oferă fără ambalaj, indifferent cât de frumos e acesta. Iar bărbaţilor nu se duc flori decât dacă sunt în spital. 

Ultima, dar cea mai importantă regulă este să preţuiţi fiecare moment alături de cei dragi. Crăciun fericit!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Reguli de bun-simţ atunci când mergem în vizită. Ce subiecte de discuţie ar trebui să evităm complet