Antena Meniu Search
x

Reguli noi pentru clienţii care vor să îşi facă cumpărăturile la mall

Sunt reguli noi pentru clienţii care vor să îşi facă cumpărăturile la mall-urile proaspăt redeschise! Ministrul Sănătăţii a semnat ordinul care cuprinde normele destinate protejării sănătăţii în contextul Covid.

de Redactia Observator

la 17.06.2020, 11:30

Vezi și
  • Clienţii nu vor mai avea voie să intre buluc.
  • Se va respecta distanţarea fizică de 7 metri pătraţi de persoană.

În primul rând, în centrele comerciale purtarea măştii de protecţie rămâne obligatorie, iar la intrare se va face un triaj observaţional şi nu vor putea intra cei care prezintă simptome de infecţie respiratorie sau temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.

De asemenea, clienţii nu vor mai avea voie să intre buluc, ci se va respecta distanţarea fizică de 7 metri pătraţi de persoană.

 De asemenea, vor fi instalate panouri de informare cu privire la regulile de igienă şi distanţare fizică şi a unor indicatoare de restricţionare a aglomerării.

Clienţii nu vor mai avea voie să testeze produsele cosmetice pe piele, aşa cum o făceau până acum şi vor petrece mai puţin timp la cabinele de probă. Nu mai mult de trei articole pentru fiecare client. Se vor dezinfecta, de asemenea, şi casele de marcat şi POS-urile.

Iar clienţii vor avea la dispoziţie dispensere cu produse biocide pentru dezinfecţia mâinilor în mall. În schimb locurile de joacă pentru copii, sălile de cinema şi de jocuri din mall-uri rămân închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Reguli noi pentru clienţii care vor să îşi facă cumpărăturile la mall