Antena Meniu Search
x

Video Regulile stricte anunțate de autorități în târgurile de mărțișoare. Distanțarea fizică și purtarea măștilor, obligatorii

Începe, oficial, sezonul mărţişoarelor. La Braşov, Primăria a permis comercializarea lor în doar patru locuri publice din oraş, în care vor fi impuse şi reguli speciale.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 23.02.2021, 09:20

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Începe, oficial, sezonul mărțișoarelor, la Brașov. Primăria autorizează, în acest an, patru locuri publice din oraș, în care vor putea fi vândute mărțișoare. Toate sunt amenajate în aer liber, în zone cu ventilație naturală.

În plus, în piețe sunt autorizate 99 de tarabe, unde se vor putea face astfel de acte comerciale. În fiecare din cazuri, comercianții trebuie să stea la distanță de doi metri unii de alții și, pe cât posibil, de clienți. Folosirea măștilor este obligatorie.

Poliția Locală va urmări activitatea zi de zi și poate retrage autorizația oricui nu respectă regulile anti-COVID. Vânzarea începe efectiv de vineri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Regulile stricte anunțate de autorități în târgurile de mărțișoare. Distanțarea fizică și purtarea măștilor, obligatorii