Antena Meniu Search
x

Video Relaxarea carantinei de noapte: Autorităţile iau în calcul să ne lase să circulăm mai mult pe străzi, poate chiar până la miezul nopţii

Mai mulţi oameni vaccinaţi înseamnă mai puţine cazuri, iar mai puţine cazuri înseamnă mai multă libertate. Doar Bucureştiul şi alte 3 judeţe au mai rămas galbene pe harta României, iar asta ar putea duce în curând la o relaxare la nivel naţional. Autorităţile iau în calcul să ne lase să circulăm mai mult pe străzi, poate chiar până la miezul nopţii.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 08.05.2021, 20:14

Foto preview: Minden Pictures / Andreea Alexandru via Hepta Vezi și
  • Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile pe data de 13 Aprilie.

Sunt mai multe variante luate în calcul în comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate de la 1 Iunie, privind relaxarea.

Autoritățile iau în calcul relaxarea carantinei de noapte

O ultimă şedinţă a avut loc chiar ieri, şedinţă la care a participat inclusiv premierul Florin Cîţu. Iar, potrivit surselor, se pare că s-a discutat şi relaxarea carantinei de noapte. Astfel, în loc de ora 22, circulaţia să fie permisă până la 23 sau chiar până la miezul nopţii.

O astfel de măsură ar ajuta, evident, inclusiv operatorii economici. Adică s-ar putea ca restaurantele şi terasele să aibă un program mai lung cu o oră sau chiar două.

Pe acelaşi subiect

Starea de alertă a fost prelungită pe 13 aprilie

Vă reamintesc, din acest comitet fac parte toate ministerele, fiecare vine cu propuneri, care ulterior sunt discutate la nivelul tuturor insituţiilor, iar la final, măsurile agreate sunt adoptate printr-o hotărâre CNSU.

Ultima dată, starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile pe data de 13 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Relaxarea carantinei de noapte: Autorităţile iau în calcul să ne lase să circulăm mai mult pe străzi, poate chiar până la miezul nopţii