Antena Meniu Search
x

Valul de zăpadă şi ger care a lovit România a blocat şi aeroporturile, multe zboruri fiind anulate sau întârziate

120 de români au fost blocaţi pe un aeroport din Roma încă de ieri. Din cauza condițiilor meteo, zborul spre Bucureşti a fost anulat.

Vezi și

120 de români au fost blocaţi pe un aeroport din Roma încă de ieri. Din cauza condițiilor meteo, zborul spre Bucureşti a fost anulat. Alţi români care trebuiau să ajungă din Koln în Craiova au stat 12 ore în aeroport, au dormit pe jos şi abia azi au ajuns în ţară. Doar că, nu la Craiova ci pe aeroportul din Otopeni.

Cei 120 de români au fost blocaţi pe aeroportul Fiumicino din Roma de mai bine de 24 de ore. Cursa low cost cu care urmau să ajungă pe aeroportul Henri Coandă, trebuia să decoleze luni după-amiază. Oamenii au fost daţi jos din avion la puţin timp după îmbarcare.

Astăzi, după noi ore de aşteptare pe aeroport, oamenilor li s-a spus că vor rămâne în capitala Italiei până pe 1 martie, cazaţi pe banii companiei aeriene. 

Tot din cauza vremii şi pentru că operatorul aerian nu are destul avioane, alţi zeci de români care trebuiau să ajungă din Koln, în Craiova, au fost duşi cu microbuzul pe un aeroport din Bruxelles pentru a fi urcaţi în avionul altei companii. 

Pe acelaşi subiect

Au stat 12 ore în aeroportul din Bruxelles şi au dormit pe jos. Apoi au fost îmbarcaţi într-un avion care a aterizat pe aeroportul Otopeni şi nu la Craiova. 

Vizibilitate redusă este şi pe platforma aeroportului Otopeni. Zeci de avioane avut avut întârzieri de jumătate de oră şi o oră din cauza degivrării avioanelor durează în astfel de condiţii meteo şi dublu. 

Este indicat ca pasagerii care au programat un zbor cu avionul să ajungă în aeroport la timp, adică cu 2-3 ore înainte de ora de decolare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Valul de zăpadă şi ger care a lovit România a blocat şi aeroporturile, multe zboruri fiind anulate sau întârziate