Antena Meniu Search
x

Români păgubiţi de Revelion în Serbia. Cinci maşini Audi ale unor familii au fost furate din parcarea hotelului

Maşinile unor familii de români care au petrecut Revelionul în staţiunea montană Kopaonik din Serbia au fost furate. S-a întâmplat în cursul a două nopţi.

Maşinile unor români au fost furate din parcarea hotelului din Serbia - Facebook

Maşinile unor familii de români care au petrecut Revelionul în staţiunea montană Kopaonik din Serbia au fost furate. S-a întâmplat în cursul a două nopţi, spun păgubiţii.

Mai multe familii de români s-au trezit blocate în Serbia, după ce au descoperit că maşinile le-au fost furate de la hotelul unde veniseră să petreacă Revelionul.

Păgubiţii sunt din Timişoara. Au ales să facă Revelionul la 400 de kilometri, în Kapaonik, cea mai titrată staţiune montană din Serbia. 

Cele cinci maşini furate sunt marca Audi, fabricate în 2008-2009, spune unul dintre timişoreni. Păgubiţii au sesizat poliţia sârbă, care le-a transmis că foarte probabil, au de-a face cu grupări de hoţi care fură şi duc maşinile în Kosovo, a mai spus bărbatul, pe Facebook.

Timişorenii au cerut ajutorul rudelor, pentru a se întoarce din vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Români păgubiţi de Revelion în Serbia. Cinci maşini Audi ale unor familii au fost furate din parcarea hotelului