Antena Meniu Search
x

Românii care muncesc în străinătate se distrează pe litoralul din ţară

În timp ce tot mai mulţi români aleg vacanţele în străinătate, cei din diaspora vin în concediu pe litoralul românesc. Tinerii puşi pe distracţie şi fără obligaţii sunt atraşi de fetele frumoase, care animă plajele de la noi. În timp ce familiile se reunesc pentru câteva zile de vacanţă.

de Redactia Observator

la 07.08.2019, 21:55

Vezi și

În timp ce tot mai mulţi români aleg vacanţele în străinătate, cei din diaspora vin în concediu pe litoralul românesc. Tinerii puşi pe distracţie şi fără obligaţii sunt atraşi de fetele frumoase, care animă plajele de la noi. În timp ce familiile, despărţite luni în şir, se reunesc pentru câteva zile de vacanţă de care-şi vor aduce aminte cu drag întregul an.

Soare, briză, valuri şi întreaga familie împreună. Aşa arată vacanţa perfectă pentru românii care muncesc tot anul în străinătate pentru câteva zile de relaxare acasă.

Ioan lucrează într-un atelier mecanic din Belgia şi s-a întors de câteva zile acasă. Vacanţa şi-o petrece pe meleaguri româneşti. 

Pentru o săptămână pe litoralul românesc, familia e dispusă să cheltuie aproximativ 1000 de euro. 

Cu 1500 de euro, salariul pe o lună de muncă în Italia în domeniul construcţiilor, Ciprian şi-a adus şi el familia o săptămână în Mamaia.

Vacanţa a reunit la malul mării multe alte familii. 

De exemplu, o tânără care lucrează în Anglia e fericită că-şi poate sărbători ziua de naştere acasă, la mare. 

Pe Robert, un alt român care lucrează în Belgia, l-am găsit astăzi pe plajă dansând. 

Acum este cea mai scumpă perioadă din întregul sezon estival. O singură noapte de cazare la un hotel de patru stele din Mamaia poate ajunge până la 1500 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Românii care muncesc în străinătate se distrează pe litoralul din ţară