Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Romanii cred ca printul Harry este un print fermecat

Printul Charles este cel mai eficient ambasador al Romaniei! Are proprietati in Transilvania, a descoperit ca prin vene ii curge si sange de roman si vorbeste despre tara noastra ori de cate ori are ocazia. Romanii sunt convinsi ca nu doar printul Charles poate sa promoveze Romania, ci si fiul sau, Harry Potter

Vezi și

Faptul ca printul Harry si-a petrecut cateva zile in iarna, in Transilvania, le-a dat impresia romanilor ca acesta ar fi vreun vrajitor. Unul atat de puternic, incat ar reusi sa dea Romaniei o imagine pe care n-a avut-o niciodata.

Unii cred ca printul vrajitor nu are nevoie de vreo bagheta magica pentru a le face pe plac romanilor. Alti romani stiu precis cine este fiul cel mic al printului Charles. Dar sunt absolut convinsi ca si-a castigat in batalie porecla de "Harry Potter". “Probabil a fost pilot in Afganistan si a facut mult rau si cred ca de la lumea rea vine porecla aceasta. Pai Harry Potter e vrajitor, dar n-am urmarit serialele ca nu ma intereseaza, nici cartea nu am citit-o. Iar Harry, print, a invatat in cele mai tari universitati din Anglia, e pilot militar, ce sa mai. E al doilea mostenitor dupa fratele lui”, sustin oamenii.

Cu sau fara porecla, vrajitor sau print, pentru romani un lucru este clar: vizita englezilor cu sange albastru nu este o poveste fantastica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Romanii cred ca printul Harry este un print fermecat