Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Romanilor le place sa fie la moda asa ca se adapteaza tuturor schimbarilor

Pantaloni mulati, rochii mulate, fuste mulate, bluze mulate! Tot ce e mulat, e la moda. Va dati seama ca o persoana care incearca sa respecte trendul nu-si permite sa nu aiba ce se poarta. Si nu e vorba doar de femei. Barbatii sunt, cateodata, mult mai dependenti de moda decat banuiti.

Vezi și

Manechinele din vitrinele marilor magazine dicteza trendul in materie de moda. Atunci cand sunt imbracate cu rochii lungi si inchise la culoare, toata tara poarta rochii lungi si inchise la culoare. Atunci cand rochiile lungi sunt inlocuite cu pantaloni scurti sau colanti, toata tara.poarta pantaloni scurti sau colanti.

Pe nimeni nu pare sa intereseze ca hainele mulate scot in evidenta toate defectele si ca nu merg decat pe anumite siluete. Mai mult, tendinta spre vestimentatia stransa pe corp a creat chiar un mic conflict intre femeile cu un trup lucrat la sala si cele pentru care cea mai buna gantera e un borcan cu crema de ciocolata.

Daca tinerele slabe spun ca haine stranse pe corp nu sunt pentru oricine, tinerele cu forme nu sunt de aceeasi parere. Una peste alta, gusturile nu se discuta si nici nu se comenteaza. O spun chiar si baietii, cei care studiaza in detaliu, fiecare femeie care le trece prin fata ochilor.

Desigur, vedetele nu puteau rata ocazia de a se imbraca si ele in haine mulate. Adriana Bahmuteanu e una dintre vedetele autohtone care are dese aparitii, in public, in haine stranse pe corp. La fel se intampla si in cazul Oanei Lis. Ambele au dat jos o gramada de kilograme, iar acest lucru se vede. Tot datorita hainelor mulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Romanilor le place sa fie la moda asa ca se adapteaza tuturor schimbarilor