Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rugăciunea scandaloasă "Dă-le coronavirus la români" i-a mai adus o amendă protagonistului: 20.000 de lei - VIDEO

Tânărul care s-a filmat într-o biserică din Dolj în momentul în care îi cerea lui Dumnezeu să îi scape pe romi de coronavirus și să-i îmbolnăvească pe români a fost amendat a doua oară, pe lângă sancțiunea de 200 de lei primită inițial.

de Ana Maria Ghiarasim

la 22.04.2020 , 15:56

  • Tânărul a fost amendat inițial cu 200 de lei.
  • Noua amendă primită este de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

Polițiștii au transmis că s-au sesizat din oficiu după apariția altei înregistrări făcute în biserică, la data de 5 aprilie, când erau în vigoare restricțiile de circulație. Prin urmare, l-au sancționat pe tânărul de 28 de ani cu 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

”In cursul acestei zile, politistii Sectiei 9 Politie Rurala Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la aparitia unei alte inregistrari video realizata de barbatul de 28 de ani, din Cetate, in care acesta profera expresii de natura sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora.

Intrucat, din verificarile efectuate a rezultat faptul ca una dintre filmari a fost realizata pe data de 5 aprilie a.c., pe langa sanctiunea de 200 de lei aplicata conform Legii 61/1991, politistii au mai aplicat, in cursul acestei zile, o amenda in cuantum de 20.000 de lei, pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare”, se arată în comunicat.

Un tânăr din Dolj s-a filmat în biserică în timp ce spune o rugăciune scandaloasa
Vezi și
Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Rugăciunea scandaloasă "Dă-le coronavirus la români" i-a mai adus o amendă protagonistului: 20.000 de lei - VIDEO