Antena Meniu Search
x

Să ajutăm un înger! Mihai are nevoie de sprijin!

Mihai este un copil de un an şi cinci luni care are nevoie de ajutorul nostru. S-a născut cu probleme mari de sănătate. Nu vede şi nu poate merge

Vezi și

Mihai este un copil de un an şi cinci luni care are nevoie de ajutorul nostru. S-a născut cu probleme mari de sănătate. Nu vede şi nu poate merge 

O operaţie în statele unite ale americii îi poate da însă şansa să ducă o viaţă normală. Fundaţia Mereu Aproape împreună cu "Talisman Music" şi "Expoziţii cu tradiţii" a organizat turneul umanitar "Îngeri pentru îngeri" ca să adune banii necesari pentru operaţie.

Mihai are un an şi cinci luni. A fost un copil aşteptat de părinţii care s-au luptat să-l conceapă. Totul a decurs normal până în ultimele două săptămâni de sarcină când mama lui a ajuns la spital cu o hemoragie puternică. Părinţii spun că medicii au intervenit prea târziu, iar Mihai s-a asfixiat în pântece. Au urmat 40 de zile în care a fost ţinut în viaţă de aparate şi o operaţie în Germania. Ca să fie însă un copil normal trebuie să ajungă la o clinică din Statele Unite. E aşteptat acolo pe 27 octombie. O armată de oameni încearcă să-i ajute pe părinţi să adune banii necesari tratamentului.

Pe lângă banii adunaţi în urma turneului îngeri pentru îngeri, toate fondurile obţinute din vânzarea ultimului album Talisman, intitulat "Angels", vor fi donate familiei lui Mihai. Îl puteţi ajuta pe Mihai şi cu un sms la 8848, în valoare de doi euro. Concertul umanitar de la Cluj-Napoca continuă şi azi.

Săptămâna viitoare, festivalul îngeri pentru îngeri va ajunge la Târgu Mureş

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Să ajutăm un înger! Mihai are nevoie de sprijin!