Antena Meniu Search
x

Se câştigă bani din joacă. Industria de gaming face angajări în România

Se fac angajări. Atenţie! Într-un domeniu de vis pentru cei care vor să câştige bani din joacă.

Vezi și

Se fac angajări. Atenţie! Într-un domeniu de vis pentru cei care vor să câştige bani din joacă. Companiile care dezvoltă jocuri video îi atrag pe tineri cu salarii de peste o mie de euro, la care se adaugă şi beneficii. Urmează un târg de profil unde pasionaţii au la dispoziţie 48 de ore pentru a crea de la zero un joc video.

Aproape 10.000 de români lucrează în acest moment în industria jocurilor video. Marile companii din întreaga lume au mirosit potenţialul pe care îl au tinerii noştri şi au deschis în ţară studiouri de producţie. Iar piaţa este în continuă dezvoltare, cu toate că tineri talentaţi sunt din ce în ce mai greu de găsit. 

Pasionaţii sunt aşteptaţi în acest weekend la târgul de gaming care se deschide în Bucureşti. Aici va avea loc şi o competiţie. În 48 de ore, participanţii trebuie să creeze un joc de la zero. Cei care se remarcă au şansa de a primi un loc de muncă bine plătit.

La Bucharest Gaming Week vor avea loc şi finalele mai multor jocuri multiplayer, unde valoarea premiilor însumează 11 mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Se câştigă bani din joacă. Industria de gaming face angajări în România