Antena Meniu Search
x

Tabăra Copilăriei, la Buşteni! Distracţie maximă pentru zeci de elevi din Dâmboviţa

Sunt cîteva din dorințele celor 22 de copii care au fost în tabăra organizată de Fundația Mereu Aproape în Bușteni. Aproape toate dorințele le-au fost îndeplinite copiilor. Doar ursul a lipsit din peisaj însă echipa fundatiei si sponsorul au reușit să le ofere celor mici alte surprize.

Vezi și

Să joace fotbal, volei sau tenis, să își facă prieteni noi, să vadă un urs si să mănînce clătite. Sunt cîteva din dorințele celor 22 de copii care au fost în tabăra organizată de Fundația Mereu Aproape în Bușteni. Aproape toate dorințele le-au fost îndeplinite copiilor. Doar ursul a lipsit din peisaj însă echipa fundatiei si sponsorul au reușit să le ofere celor mici alte surprize.

Asa a inceput Tabăra Copilariei. Abia ajunsi la Buşteni, cei 22 de elevi selectati din scolile dimbovitene Pitaru si Potlogi au pus pe hirtie cele mai sincere dorinte. Si de acolo au plecat cele cinci zile pe care copiii, cu siguranta, nu le vor uita prea curând.

O tabără care, pentru cei 22 de copii, a venit numai cu noutati: drumul cu autocarul, cazarea intr-un hotel, muntii care le-au taiat copiilor respiratia, mult sport, activitati educativ-recreative si, seara, discoteca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tabăra Copilăriei, la Buşteni! Distracţie maximă pentru zeci de elevi din Dâmboviţa