Antena Meniu Search
x

Video Sageata Albastră, blocată de trei ori în câmp după ce motorul a cedat din cauza frigului, între Craiova şi Bucureşti

Zeci de oameni au trecut printr-o nouă umilință marca CFR. Un tren care mergea de la Craiova spre București s-a blocat de trei ori pe un traseu de doar 250 de kilometri. Călătorii se plâng că au stat în frig şi au ajuns la destinaţie după miezul nopţii, când nu mai aveau voie să circule prin oraş. Un pasager a filmat călătoria de coşmar şi ne-a trimis imaginile.

de Redactia Observator

la 14.02.2021, 20:22

Vezi și
  • Zeci de călători au resimțit din plin gerul de afară, unde temperaturile nu au trecut de minus şase grade.
  • În final, trenul a sosit la destinaţie cu trei ore întâziere.

Pasager: ”Suntem în mijlocul câmpului. Suntem blocați de mai bine de o oră. O ora în care este frig, este o situație foarte neplacută pentru toti călătorii din acest tren”.

Ora 21, trenul ce circulă pe ruta Craiova-Bucureşti ar fi trebuit să fie deja de destinaţie. Doar că s-a blocat în câmp! Zeci de călători încep să resimtă gerul de afară, unde temperaturile nu trec de minus şase grade.

Pasageră: ”Am rămas aproximativ 5 minute fără lumină. Este foarte frig afară și nu cred că caloriferele din tren mai suportă să bage caldură”

Trei opriri de urgență pe un traseu de 250 de kilometri

Mecanicii anunţă că nu vor repara trenul prea repede, aşa că oamenii încep să se agite, îşi dau seama că vor avea o altă problemă o dată ce ajung în Bucureşti: va fi trecut de ora 23, când intră în vigoare restricțiile Guvernului.

Pasageră: ”Voi fi nevoita sa merg pe jos pana acasa, daca nu ma va opri cineva sa-mi ceara o declaratie iar eu bineinteles nu voi avea ce spune si exista si riscul sa primesc o amenda”.

Trenul a plecat din Craiova și pe un traseu de doar 250 de kilometri a făcut trei opriri de urgență. De fiecare dată, motorul a cedat din cauza frigului. Călătorii reclamă şi condiţiile din tren.

Explicațiile reprezentanţilor CFR

Adrian Vlaicu, reprezentant CFR Călători: ”Reteaua de incalzire in tren, din rapoartele pe care le avem, a functionat, dar datorita frigului foarte puternic si a vantului probabil temperatura resimtita a fost ceva mai scazută”.

Trenul a sosit la destinaţie cu trei ore întâziere. Pentru că oamenii au ajuns după miezul nopţii, s-a găsit o soluţie să poată călători fără teama de amenzi.

Adrian Vlaicu, reprezentant CFR Călători: ”Personalul de tren a fost instruit si a aplicat ștampile pe biletele de călătorie din care s-a certificat faptul că trenul a sosit cu întârziere și oamenii se pot deplasa până la locuință”

Astăzi, un alt tren de călători pe aceeaşi rută a ajuns cu 40 d eminute întârziere după ce locomotiva s-a stricat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sageata Albastră, blocată de trei ori în câmp după ce motorul a cedat din cauza frigului, între Craiova şi Bucureşti